Maanomistajille

Tietosuojakäytännöt

OLEMME PÄIVITTÄNEET METSÄSTYSVUOKRASOPIMUSREKISTERIN TIETOSUOJAKÄYTÄNTEITÄMME – MUUTOKSET VOIMAAN 1.5.2018

Noudatamme vuokrasopimusrekisteriin liittyvissä tietojenkäsittelyssä turvallista ja lainmukaista henkilötietojenkäsittelytapaa. Huolellisella tietojenkäsittelyllä haluamme varmistaa velvoitteiden ja vaatimusten noudattamisen sekä rekisterissä mainittujen henkilöiden oikeuksien turvaamisen parhaalla mahdollisella tavalla.

EU:n uusi tietosuoja-asetus tulee voimaan 25.5.2018. Olemme päivittäneet vuokrasopimusrekisterin tietosuojakäytänteet 1.5.2018 uuden sääntelyn noudattamiseksi. Päivitettyyn tietosuojarekisteriselosteeseemme voitte tutustua täällä:

Rekisteriseloste

Muutokset tietosuojakäytänteissä eivät vaadi rekisterissä mainituilta henkilöiltä toimenpiteitä ja nykyiset metsästysvuokrasopimukset jatkuvat ennallaan. Mikäli muutokset herättävät kysymyksiä, ottakaa yhteyttä tietosuojarekisteriselosteessa mainittuun yhteyshenkilöön.

_____________________________________________________________

Mikäli metsästysvuokrasopimuksesi on vanhenemassa, vuokrasopimukseen on tullut muutoksia tai jos haluat vuokrata maasi metsästysoikeuden Metsästysseura Ajolle, voit ottaa yhteyttä seuran puheenjohtajaan tai metsästysvuokrasopimusten ylläpitäjään (katso yhteystiedoista). Metsästysvuokrasopimuksen vanhetessa metsästysseuran edustaja yleensä ottaa yhteyttä maanomistajiin.

Metsästysvuokrasopimusten tarkemmista säännöistä voi lukea Suomen riistakeskuksen nettisivuilta.

Comments are closed.